Android

Java ile Android Studio ve C ile Data Structures #androidstudio #java #phonk #clanguage

Değerli takipçilerim,

Aşağıdaki videoda son 1 ayda yazdığım kod bloklarının bir kısmını phonk müzik eşliğinde görüyorsunuz. Çalışmalarımın fragmanının fragmanı niteliğinde olan bu videoyla bu sene içerisinde yapacağım işlerimden ve hedeflerimden biraz sizlere bahsetmek isterim.

Şu anda kendime üç temel hedef koydum ve bunlar üzerinde yoğunlaşmayı düşünüyorum.

1-Hali hazırda kurmuş olduğum web sitemin yanında doğru bilgiye ulaşmanın daha kolay olacağı ve aynı zamanda yazar ekibim tarafından oluşturulacak makalelerin olduğu bir web sayfası kurmak. Ki hali hazırda bunun temellerini kurmuş olduğumuz yönetici ekibi ile birlikte attık. Önümüzdeki 1 ay içerisinde, belki daha kısa bir süre içinde, sayfamızı sizlerle paylaşacağım.

2-Bildiğiniz üzere Dai Blogum adında bir Youtube kanalım var ve bir süredir onunla ilgilenemiyordum. Bu sene içerisinde tekrardan kanalımı aktif hale getirip daha fazla içerikle sizlerle karşı karşıya olacağım.

3- Son ve en büyük projem ise -şayet gerekli altyapıyı sağlayabilirsem- yapay zeka destekli gözlük projemi hayata geçirmek. Yine önümüzdeki süreç içerisinde bu iş için bir ekip kurup gerekli görevlendirmeleri yapmayı düşünüyorum. Bu projenin çok büyük bir sükse yapabileceğini ve önünün açık olduğunu düşünüyorum. Eğer gerekli ortamı sağlayabilirsem adım adım neler yaptığımızı sizlerle paylaşacağım. Beni takipte kalın 😁

Views :15
android studio

Source by Dai Blogum

Mourad ELGORMA

Fondateur de summarynetworks, passionné des nouvelles technologies et des métiers de Réseautique , Master en réseaux et système de télécommunications. ,j’ai affaire à Pascal, Delphi, Java, MATLAB, php …Connaissance du protocole TCP / IP, des applications Ethernet, des WLAN …Planification, installation et dépannage de problèmes de réseau informatique……Installez, configurez et dépannez les périphériques Cisco IOS. Surveillez les performances du réseau et isolez les défaillances du réseau. VLANs, protocoles de routage (RIPv2, EIGRP, OSPF.)…..Manipuler des systèmes embarqués (matériel et logiciel ex: Beaglebone Black)…Linux (Ubuntu, kali, serveur Mandriva Fedora, …). Microsoft (Windows, Windows Server 2003). ……Paquet tracer, GNS3, VMware Workstation, Virtual Box, Filezilla (client / serveur), EasyPhp, serveur Wamp,Le système de gestion WORDPRESS………Installation des caméras de surveillance ( technologie hikvision DVR………..). ,

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *